Mjenjačnica

Certificirani program za mjenjačnice

Iskustva korisnika

Zamolili smo korisnike da ukratko kažu svoj dojam o ovom programu, pa evo nekoliko njih...

Od početka naše višegodišnje suradnje pa do današnjeg dana, kao izrazito zadovoljan klijent, za tvrtku Casarum mogu izreći samo riječi hvale! Mjenjački software - izrazito pregledan, razrađen do najmanjeg detalja, s ugrađenim zaštitnim elementima koji uvelike olakšavaju rad blagajnicima, ali i kontrolorima mjenjačkog poslovanja. Tvrtka Casarum nudi više od osnovnog programa - a to su cjelodnevna podrška i spremnost djelatnika za ekspeditivno pronalaženje rješenja bilo kojeg eventualnog problema u radu sa software-om, što je od izrazitog značaja za nesmetano odvijanje poslovnih procesa. Edukativna komponenta za rad s programom dodatni je plus. Između ostaloga oduševljena sam što je autor mjenjačkog software-a izrazito upućen u materiju mjenjačkoga posla, te na sve promjene (a i u prilikama kada ih nema) ekspeditivno odgovara novom, ažuriranom verzijom programa, pri tomu ju nadopunjujući s alatima koji dodatno olakšavaju rad u programu i značajno poboljšavaju njegovu preglednost. Od trenutka otkada sam naišla na web stranicu tvrtke Casarum i odlučila probati mjenjački software nisam posumnjala u ispravnost mog izbora. Za one koji namjeravaju pokrenuti mjenjačku djelatnost moja topla preporuka - nećete pogriješiti ako Casarumu kao svom budućem pouzdanom poslovnom partneru poklonite povjerenje!

Koraljka Mičić Kero,
direktor tvrtke Nomen d.o.o., Bibinje


 

Mjenjački poslovi su nam primarna djelatnost i vrlo nam je važno da nam posao ne stoji zbog raznih tehničkih problema sa računalom ili programom. Početni veliki trud i vrijeme koje smo posvetili pri odabiru i testiranju različitih programa za mjenjačnice, isplatio se, te danas možemo sa zadovoljstvom reći da je "Mjenjačnica" tvrtke Casarum d.o.o. stabilan i sveobuhvatan program sa kojim nikad nismo imali problema. Sve pohvale autrima.

Mjenjačnica Sjenjak, Osijek


 

Usljed učestalih grašaka i loše podrške pri radu sa postojećim certificiranim programom za mjenjačnice, bili smo primorani potražiti certificirani program drugog dobavljača. Tražeći druga rješenja, naišli smo na ovaj program, preuzeli ga sa Interneta, isprobali, te ubrzo počeli korisiti. Danas, sa zadovoljstvom možemo reći da je ovaj program stvarno odličan te da smo s njim zaboravili na sve prethodne probleme koje smo nekad imali. Svakako preporučujemo ovaj program svima koji žele imati kompletno rješenje i zaboraviti na sve probleme vezane uz softver za mjenjačko poslovanje.

Mjenjačnica Saturn, Zagreb


 

Kako su nam mjenjački poslovi osnovni izvor prihoda važno nam je da program za mjenjačnnicu omogućuje sve funkcionalnosti koje će zadovoljiti naše potrebe. Vrlo nam je važno da program omogućuje mrežni rad, odnosno da sa dva različita računala koristimo istu blagajnu. To nas u sezoni, prilikom velikih gužvi, zna spasiti.

Mjenjačnica VOLTA, Labin


 

Turistička smo agencija koja u svom poslovanju koristi niz različitih aplikacija i vrlo nam je važno da je program za mjenjačnicu stabilan, siguran i da podržava svu našu postojeću opremu (računala i štampače) koja nije sva novijeg datuma. Ovaj je program upravo ono što smo tražili jer radi besprijekorno na svoj našoj opremi. Obzirom da su upute vezane uz instalaciju i korištenje programa vrlo dobro napisane, jedini kontakt sa proizvođačem imali smo prilikom kupnje programa.

Turistička agencija TourISTRA Umag


 

Mi smo hotel koji obavlja mjenjačke poslove i pri tome koristi tečajnu listu banke i vrši samo otkup strane gotovine. Kako od stranaka naplaćujemo proviziju, vrlo nam je praktično što ovaj program može podesiti minimalnu proviziju u kunama bez obzira na otkupljeni iznos strane gotovine. To dolazi do izražaja u sezoni kad nam na recepciju "navali" velik broj gostiju koji redom mijenjaju sitne iznose, te u takvim slučajevima osim što smo gostu pružili uslugu, zagarantirali smo si baram minimalnu zaradu.

Hotel Excelsior, Dubrovnik

 

 

Program Mjenjačnica | Casarum d.o.o. © 2022 | Dizajn i izrada: Alfa BIT